Play Free Realms NowJoin Free Realms Insider

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    sparkles's Avatar
    sparkles is offline Master Gamer
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    13,968

    Default What marvel superhero are you? :O (THE GAME! xD)

    Answer all these with one of the listed answers and i will then calculate what superhero you are :3 with an Iphone app my mom has xD

    1. What type of music do you like?

    A. Pop
    B. Classical
    C. Rap
    D. metal
    E. Rock

    2. What is your favorite color?

    A. red
    B. blue
    C. purple
    D. yellow
    E. green

    3. What is your body type?

    A. Small
    B. Normal
    C. Muscular
    D. Slender
    E. Huge

    4. Which subject do you like the most in school?

    A. Science
    B. American history
    C. mythology
    D. Mechanics
    E. Lunch

    5. What is your favorite animal?

    A. Spider (technically an arachnid, but whatev xD)
    B. Eagle
    C. bear
    D. Owl
    E. Elephant

    6. How do people describe you?

    A. You're very fast!
    B. You got potential!
    C. You're so strong!
    D. You're so smart!
    E. Don't be so angry!

    7. Which personality are you most like?

    A. Shy and Quiet
    B. Determined and COmmited
    C. Strong and Powerful
    D. Intelligent and wise
    E. Mad and frustrated

    8. Which celeb do you ahve a crush on? (If your a girl or dont know anyone ehre just pick someone random xD)

    A. Kirsteb Dunst
    B. Hayley Atwell
    C. Natalie Portman
    D. Gwyneth Paltrow
    E. Liv Tyler

    9. WHich is your favorite place?

    A. the city
    B. America
    C. Asgard
    D. My mansion
    E. The ocean

    10. What would you rather have?

    A. Super reflexes
    B. An awesome shield
    C. A hammer
    D. A cool suit
    E. Super strength

    Give me your answers and as soon as i can i will go to the iphone app and check for you :3

    THERE IS ALSO A BLOG FOR THIS. youc an post on here or the blog.


    ENJOY! :3
    Well Mister Smarty Pants I don't go running around.
    -Haha funny trolololol (randomness)

  2. #2
    ninjablade2000's Avatar
    ninjablade2000 is offline Master Gamer
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    5,585

    Default Re: What marvel superhero are you? :O (THE GAME! xD)

    I have put an X next to the selected choice ^^

    1. What type of music do you like?

    A. Pop X
    B. Classical
    C. Rap
    D. metal
    E. Rock

    2. What is your favorite color?

    A. red
    B. blue
    C. purple
    D. yellow
    E. green X

    3. What is your body type?

    A. Small
    B. Normal X
    C. Muscular
    D. Slender
    E. Huge

    4. Which subject do you like the most in school?

    A. Science
    B. American history
    C. mythology X
    D. Mechanics
    E. Lunch

    5. What is your favorite animal?

    A. Spider (technically an arachnid, but whatev xD)
    B. Eagle X
    C. bear
    D. Owl
    E. Elephant

    6. How do people describe you?

    A. You're very fast!
    B. You got potential! X
    C. You're so strong!
    D. You're so smart!
    E. Don't be so angry!

    7. Which personality are you most like?

    A. Shy and Quiet X
    B. Determined and COmmited
    C. Strong and Powerful
    D. Intelligent and wise
    E. Mad and frustrated

    8. Which celeb do you ahve a crush on? (If your a girl or dont know anyone ehre just pick someone random xD)

    A. Kirsteb Dunst X
    B. Hayley Atwell
    C. Natalie Portman
    D. Gwyneth Paltrow
    E. Liv Tyler

    9. WHich is your favorite place?

    A. the city X
    B. America
    C. Asgard
    D. My mansion
    E. The ocean

    10. What would you rather have?

    A. Super reflexes
    B. An awesome shield
    C. A hammer
    D. A cool suit
    E. Super strength X
    hello



  3. #3
    william ionsea1's Avatar
    william ionsea1 is offline Pro Gamer
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    769

    Default Re: What marvel superhero are you? :O (THE GAME! xD)

    1. What type of music do you like?

    A. Pop X
    B. Classical
    C. Rap
    D. metal
    E. Rock

    2. What is your favorite color?

    A. red X
    B. blue
    C. purple
    D. yellow
    E. green

    3. What is your body type?

    A. Small
    B. Normal X
    C. Muscular
    D. Slender
    E. Huge

    4. Which subject do you like the most in school?

    A. Science
    B. American history
    C. mythology
    D. Mechanics
    E. Lunch X

    5. What is your favorite animal?

    A. Spider (technically an arachnid, but whatev xD)
    B. Eagle
    C. bear
    D. Owl
    E. Elephant X

    6. How do people describe you?

    A. You're very fast! X
    B. You got potential!
    C. You're so strong!
    D. You're so smart!
    E. Don't be so angry!

    7. Which personality are you most like?

    A. Shy and Quiet
    B. Determined and COmmited
    C. Strong and Powerful X
    D. Intelligent and wise
    E. Mad and frustrated

    8. Which celeb do you ahve a crush on? (If your a girl or dont know anyone ehre just pick someone random xD)

    A. Kirsteb Dunst
    B. Hayley Atwell X
    C. Natalie Portman
    D. Gwyneth Paltrow
    E. Liv Tyler

    9. WHich is your favorite place?

    A. the city X
    B. America
    C. Asgard
    D. My mansion
    E. The ocean

    10. What would you rather have?

    A. Super reflexes X
    B. An awesome shield
    C. A hammer
    D. A cool suit
    E. Super strength
    William Ionsea
    Server?All! <The Legendary Gleam Council> Maxed jobs:All!

  4. #4
    Owl Becca's Avatar
    Owl Becca is offline Master Gamer
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2,569

    Default Re: What marvel superhero are you? :O (THE GAME! xD)

    1. What type of music do you like?
    A. Pop

    2. What is your favorite color?
    E. green

    3. What is your body type?
    A. Small


    4. Which subject do you like the most in school?
    E. Lunch

    5. What is your favorite animal?
    D. Owl


    6. How do people describe you?
    D. You're so smart!


    7. Which personality are you most like?
    A. Shy and Quiet

    8. Which celeb do you have a crush on?
    A. Kirsteb Dunst?


    9. Which is your favorite place?
    D. My mansion


    10. What would you rather have?
    E. Super strength


  5. #5
    conscience8807's Avatar
    conscience8807 is offline Amateur Gamer
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    217

    Default Re: What marvel superhero are you? :O (THE GAME! xD)

    1.E
    2.B
    3.B
    4.C
    5.B
    6.D
    7.D
    8.Skipping this
    9.B
    10.E
    I wonder what my resolt is : D

  6. #6
    Grim Soulreaper's Avatar
    Grim Soulreaper is offline Master Gamer
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,478

    Default Re: What marvel superhero are you? :O (THE GAME! xD)

    1. What type of music do you like? D. metal E. Rock

    2. What is your favorite color? E. green

    3. What is your body type? B. Normal

    4. Which subject do you like the most in school? B. American history C. mythology

    5. What is your favorite animal?D. Owl E. Elephant6. How do people describe you? D. You're so smart!

    7. Which personality are you most like? A. Shy and Quiet D. Intelligent and wise

    8. Which celeb do you ahve a crush on? E. Liv Tyler

    9. WHich is your favorite place?E. The ocean

    10. What would you rather have? A. Super reflexes
    Last edited by Grim Soulreaper; 01-05-2012 at 05:06 PM.
    Playing DCUO now


  7. #7
    toxy219's Avatar
    toxy219 is offline Master Gamer
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,524

    Default Re: What marvel superhero are you? :O (THE GAME! xD)

    1.e
    2.b
    3.c
    4.a
    5.b
    6.b
    7.a
    8.c
    9.b
    10.e
    Still here and still around




  8. #8
    Michael23 Jordan23's Avatar
    Michael23 Jordan23 is offline Master Gamer
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,009

    Default Re: What marvel superhero are you? :O (THE GAME! xD)

    1. What type of music do you like?
    C. Rap


    2. What is your favorite color?
    B. blue

    3. What is your body type?
    B. Normal


    4. Which subject do you like the most in school?
    E. Lunch

    5. What is your favorite animal?
    B. Eagle


    6. How do people describe you?
    B. You got potential!


    7. Which personality are you most like?

    A. Shy and Quiet


    8. Which celeb do you ahve a crush on? (If your a girl or dont know anyone ehre just pick someone random xD)
    C. Natalie Portman
    (IDK who anyone of these are lol)

    9. WHich is your favorite place?
    E. The ocean

    10. What would you rather have?
    E. Super strength
    Social Media -> Instagram and Twitter: Jaeko9 Steam: Jaeko9 -I basically sit in the shadows and no one pays attention to me.​-




  9. #9
    toxy219's Avatar
    toxy219 is offline Master Gamer
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,524

    Default Re: What marvel superhero are you? :O (THE GAME! xD)

    Redirect Notice
    This is a link to a picture of natalie portman I think it was some years ago not sure.
    Sorry for going off topic
    Still here and still around




  10. #10
    Yoshinator's Avatar
    Yoshinator is offline Master Gamer
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    4,570

    Default Re: What marvel superhero are you? :O (THE GAME! xD)

    1. What type of music do you like?

    A. Pop
    B. Classical
    C. Rap
    D. metal
    E. Rock X

    2. What is your favorite color?

    A. red
    B. blue X
    C. purple
    D. yellow
    E. green

    3. What is your body type?

    A. Small
    B. Normal X
    C. Muscular
    D. Slender
    E. Huge

    4. Which subject do you like the most in school?

    A. Science
    B. American history
    C. mythology
    D. Mechanics
    E. Lunch X

    5. What is your favorite animal?

    A. Spider (technically an arachnid, but whatev xD)
    B. Eagle
    C. Bear X
    D. Owl
    E. Elephant

    6. How do people describe you?

    A. You're very fast!
    B. You got potential!
    C. You're so strong!
    D. You're so smart!
    E. Don't be so angry! X

    7. Which personality are you most like?

    A. Shy and Quiet
    B. Determined and COmmited
    C. Strong and Powerful X
    D. Intelligent and wise
    E. Mad and frustrated

    8. Which do you have a crush on? (If your a girl or dont know anyone here just pick someone random xD)

    A. Kirsteb Dunst
    B. Hayley Atwell
    C. Natalie Portman
    D. Gwyneth Paltrow
    E. Liv Tyler
    F.Taylør X


    9. WHich is your favorite place?

    A. the city
    B. America X
    C. Asgard
    D. My mansion
    E. The ocean

    10. What would you rather have?

    A. Super reflexes
    B. An awesome shield
    C. A hammer
    D. A cool suit
    E. Super strength X


    1st Generation Free Realmer
    3rd Generation Insider

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •