Play Free Realms NowJoin Free Realms Insider

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Maikers's Avatar
    Maikers is offline Pro Gamer
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    592

    Default Pirate Plunder

    It always transports me to Highroad Junction. Why can't I play it? Is it glitched? thanks.
    IGN: Daniella Archwings

  2. #2
    Luke99's Avatar
    Luke99 is offline Amateur Gamer
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    119

    Default Re: Pirate Plunder

    Been glitched since they launched it...
    Dream...Work...Accomplish
    Luke's Shop Of Rares and Other Things

  3. #3
    Beso's Avatar
    Beso is offline Master Gamer
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1,753

    Default Re: Pirate Plunder

    Hey, Maikers.

    It's not glitched or anything, If you want to play pirates plunder then you should have a ship and put it in one of your lots, If you don't have one then you won't be able to play it.

    Beso~
    __Beso2end Proud Leader Of" The Fearless Knights"__
    ~I'm not going to change myself for other people~

  4. #4
    GavinRises's Avatar
    GavinRises is offline Amateur Gamer
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    219

    Default Re: Pirate Plunder

    Quote Originally Posted by Luke99 View Post
    Been glitched since they launched it...
    Luke it is actually not glitched see, all that just happens is that something is wrong with it is your computer.

  5. #5
    Beso's Avatar
    Beso is offline Master Gamer
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1,753

    Default Re: Pirate Plunder

    Quote Originally Posted by GavinRises View Post
    Luke it is actually not glitched see, all that just happens is that something is wrong with it is your computer.
    No, Gavin....It actually happens if you don't have the ship. I've had this problem, before.
    __Beso2end Proud Leader Of" The Fearless Knights"__
    ~I'm not going to change myself for other people~

  6. #6
    AlyssaBrightsong's Avatar
    AlyssaBrightsong is offline Amateur Gamer
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    401

    Default Re: Pirate Plunder

    I've played pirates plunder before without q ship....

    Insider since August 1, 2010

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •