Play Free Realms NowJoin Free Realms Insider

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    MarieGoodsmile's Avatar
    MarieGoodsmile is offline Amateur Gamer
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    194

    Icon8 How to take a Screenshot?!

    OK I know that you take a screenshot by pressing F12... and i heard that you can get rid of like the player name and the chat and stuff by pressing F10 but it doesn't work... F12 does but F10... so what do i do?
    Join my Hogwarts Academy of Magic Guild in FR! we need members so we can grow! we'll all have loads of fun!
    http://hogwartsoffreerealms.webs.com/

  2. #2
    Kelvin64's Avatar
    Kelvin64 is offline Master Gamer
    Join Date
    May 2009
    Posts
    8,514

    Default Re: How to take a Screenshot?!

    In options, there should be a checkbox that says, "F10 hides UI." Check that and it should work.

  3. #3
    kimiko suzuki's Avatar
    kimiko suzuki is offline Pro Gamer
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    609

    Default Re: How to take a Screenshot?!

    you can press alt and print screen buttons on your keyboard and that should take a screen shot for you. then open up the paint program on your computer and paste it there

  4. #4
    Cody Moonhero's Avatar
    Cody Moonhero is offline Pro Gamer
    Join Date
    May 2010
    Posts
    548

    Default Re: How to take a Screenshot?!

    this is what i do..
    1 press f10
    2 press print screen button
    3 open paint
    4 press edit
    5 press paste
    there ya go
    hope this helps!
    Cody Moonhero
    server 1
    <Im Back>




  5. #5
    AutumnBubbles2's Avatar
    AutumnBubbles2 is offline Pro Gamer
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    567

    Default Re: How to take a Screenshot?!

    Simple! On the keyboard next to F1-F12 buttons you see more buttons first its Scroll Lock hit the one next to it to take a screen shot. Then you can go I preffer to Paint.net press control V to paste the picture and control S to save

    IGN: Thalassa found on Server 2 and 4 roaming with my puppy Luna
    CAUTION: Fangirling ahead

  6. #6
    Markkk's Avatar
    Markkk is offline Pro Gamer
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    582

    Default Re: How to take a Screenshot?!

    Depends on the type of computer you are using.
    It matters so here goes of what i know

    Some computers use the F10 button
    Then there is the button INSERT/PRT SC and paste to paint
    But sometimes it doesnt work like that, i am using a HP for this laptop i need to first press the FN button and then the INSERT/PRT SC button after this paste it to paint .
    Maybe thats your case.
    Hope you get it.
    Last edited by Markkk; 06-27-2010 at 11:06 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •