Play Free Realms NowJoin Free Realms Insider

Results 1 to 7 of 7

Title: Blue Screen

  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    25

    Default Blue Screen

    Ok, while I played Free Realms, a blue screen all of a sudden pops open. So I have question, does free realms have a virus?

  2. #2
    The Painbringer's Avatar
    The Painbringer is offline Master Gamer
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,377

    Default Re: Blue Screen

    Free Realms contains NO viruses. Your computer on the other hand, is a PC that runs on Windows XP. Am I correct?
    Before you insult someone, walk a mile in their shoes
    That way, your a mile away and you have their shoes


  3. #3
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    25

    Default Re: Blue Screen

    Yeah. But this only occurred whenever I play Free Realms.

  4. #4
    Arthur Goldenhat's Avatar
    Arthur Goldenhat is offline Amateur Gamer
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    146

    Default Re: Blue Screen

    Try changin browser ( I perssonally use google chrome it lagg rarely and no problemes using it) , if it still does that try uninstalling Fr plugin and reinstalling it back, cause it might have been only a problem installing it the first time

  5. #5
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    25

    Default Re: Blue Screen

    Quote Originally Posted by Arthur Goldenhat View Post
    Try changin browser ( I perssonally use google chrome it lagg rarely and no problemes using it) , if it still does that try uninstalling Fr plugin and reinstalling it back, cause it might have been only a problem installing it the first time
    Well, I used Firefox, so does anyone have the same problem like me and be able to fix it? I need someone who knows for sure.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    25

    Default Re: Blue Screen

    I use Firefox, i'm on the Vista processor though. Never had a 'blue screen' issue..
    Mckènziè! Server One <Currently Guildless>

  7. #7
    Grim Soulreaper's Avatar
    Grim Soulreaper is offline Master Gamer
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,478

    Default Re: Blue Screen

    A common problem many people have had when playing FR is that they don't have the proper drivers / graphics card to support the game... You may want to check and see that everything is updated or upgrade so that it can support the game since it only happens when you play FR..That would be the first thing I would check for. I've used FF as my browser and had no problem with the browser window selection when playing FR but... it couldn't hurt to make sure that's updated too.
    Playing DCUO now


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •